De kinderwereld verandert en ontwikkelt zich voortdurend – met een verscheidenheid aan nieuwe producten en upgrades van bestaande producten, die er allemaal op gericht zijn de omgeving van de baby veiliger en gezonder te maken en tegelijkertijd het leven van jonge ouders gemakkelijker te maken. En om wat orde op zaken te stellen, hebben we de nieuwste innovaties in de kinderwereld voor je op een rijtje gezet:

Gecombineerde kinderwagens : Veel ouders geven de kinderwagen door van het ene kind naar het andere, en vaak worden kinderwagens ook doorgegeven tussen familieleden en vrienden. Toegegeven, dit is een natuurlijk proces, maar de wereld van kinderen, en in het bijzonder kinderwagens, wordt voortdurend geüpgraded en verbeterd, dus het is de moeite waard om op de hoogte te blijven en de nieuwe verbeteringen te leren kennen – tenslotte hun hele doel is om de baby een prettige en veilige ervaring te bieden, en natuurlijk om de reiservaring van de ouders te verbeteren

 

De nieuwe kinderwagens zijn vooral handiger voor ouders – ze vouwen op met een enkele druk op de knop, schuiven gemakkelijk in de kofferbak van een auto en maken het in- en uitvouwen eenvoudig en efficiënt.

Geïntegreerde kinderwagens stellen ouders in staat om een lichte mand, badkuip of kinderwagen op een bestaand onderstel te installeren. kinderwagenchassis en breng de baby rechtstreeks van het voertuig naar de kinderwagen zonder hem te storen. Bovendien kunt u met de nieuwe kinderwagens de richting van de kinderwagen kiezen, zodat u, wanneer de peuter nog klein is, de kinderwagen naar de ouders kunt richten en naar buiten kunt draaien wanneer hij opgroeit en geïnteresseerd begint te raken in de omgeving . De kwestie van ventilatie heeft ook een aanzienlijke upgrade gekregen, met kinderwagens met ventilatieopeningen die geschikt zijn voor warme klimaten en een aangenamere ervaring voor de baby creëren.

En tot slot – de nieuwe kinderwagens zijn ook geschikt voor “tummy time” – wanneer de baby op zijn buik in de kinderwagen ligt en de kap omhoog gaat om hem naar buiten te laten kijken. En natuurlijk kan elke kinderwagen worden gepersonaliseerd en uniek worden ontworpen, wanneer u de kleur van het onderstel, de badkuip, de kap en een verscheidenheid aan andere opties kunt kiezen, zodat elke ouder een unieke en persoonlijke kinderwagen kan kiezen.

Borstvoedingsautomaat: Borstvoeding is natuurlijk de beste voeding voor de baby , maar ouders die babyvoeding bereiden, weten dat het proces soms omslachtig kan zijn en kostbare tijd kan kosten als de baby honger heeft (en huilt).

De bereiding van tamal vereist de bereiding van water dat van tevoren gekookt is, het opwarmen van het water tot de juiste temperatuur en natuurlijk het mengen van de tamal – een proces dat voorbereiding van tevoren en lange voorbereidingstijd vereist. De TML-machines maken het proces eenvoudig, nauwkeurig en schoon. De machines weten in minder dan 10 seconden de perfecte TML-fles te bereiden, waarbij de hoeveelheid TML vooraf kan worden ingesteld. De fles is altijd op de meest nauwkeurige temperatuur, zonder klontjes en natuurlijk in de juiste concentratie, een proces dat kostbare tijd bespaart en voor veel ouders zenuwslopend is, vooral ‘s nachts.

Ademende matras : de wereld van matrassen ontwikkelt zich voortdurend, en als het om babymatrassen gaat, is het belangrijkste om een “ademende” matras te creëren die zorgt voor een perfecte luchtstroom en verdamping van koolstofdioxide – een proces dat helpt bij het creëren van een continue, aangename en vooral veilig slapen. De nieuwe matrassen op de markt zijn gemaakt volgens strikte normen en hun hele doel is om een orthopedische slaap te creëren die de ontwikkeling van de baby ondersteunt, samen met vrije luchtcirculatie en het voorkomen van oververhitting en zweten, een belangrijk proces voor zachte baby’s die hun lichaamswarmte niet kunnen reguleren. Bovendien zijn de matrassen gemaakt van hypoallergene materialen en laten ze vloeistoffen binnendringen (zoals bijvoorbeeld emissies) om de slaap veiliger te maken.

Een systeem om te voorkomen dat kinderen in de auto worden vergeten : dit is ongetwijfeld een levensreddend product en sinds kort toegankelijker voor het publiek. Sommige van de nieuwe voertuigen zijn al uitgerust met het systeem, maar als uw voertuig u niet waarschuwt wanneer het wordt vergeten (de meeste systemen maken zelfs verbinding met mobiele applicaties), is het tijd om uzelf uit te rusten met een systeem voor uw baby.

לשתף

רוצה לקרוא גם את זה