Een van de meest opwindende dingen is winkelen voor de geboorte van de baby – maar samen met opwinding komt verwarring: wat is er precies nodig, wat kan worden opgegeven en hoe kies je de beste producten, producten die comfort, kwaliteit en natuurlijk zichtbaarheid combineren . En dat is precies waarom we de MUST HAVE-lijst hebben gemaakt.

10 producten die elke nieuwe ouder (en aanstaande ouder) in huis moet hebben.

Kinderwagentas : Een grote en comfortabele tas is ongetwijfeld een van de dingen die het proces van het verlaten van het huis met de baby zal vergemakkelijken. Zoek een tas met een goede interne indeling en veel binnen- en buitenvakken, zodat je alles wat je nodig hebt gemakkelijk en efficiënt kunt bereiken. Zorg er daarnaast voor dat hij gemaakt is van gemakkelijk schoon te maken stof, dat hij comfortabel te dragen is, geschikt is voor een kinderwagen (of wordt geleverd met speciale clips) en natuurlijk – kies een tas in een ontwerp en kleuren die je mooi vindt.

Universele Kinderwagen Organizer Uitbreidbare Luiertas met Schouderband, Bekerhouder, Ritsvak Kinderwagen Accessoires Reizen|Luiertassen| - AliExpress

Organizer : Als de hangtas alles bevat wat je nodig hebt om lange uren buitenshuis door te brengen, is de organizer een efficiënte en snelle oplossing voor korte trips, op dagen dat je er gewoon een paar minuten tussenuit wilt. Zorg ervoor dat de organizer ook ruimte heeft voor alles wat je nodig hebt, evenals vakken voor grote en kleine spullen, maar in de tas heb je meerdere luiers om te verschonen, genoeg fopspenen , fopspenen en misschien ook een portieverdeler, de organizer kan een luier of twee bevatten, een fles en een paar andere basisartikelen die je nodig hebt tijdens een korte reis.

Tetra -luiers (veel!): Tetra-luiers, bij voorkeur groter dan bamboedoek, zijn ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en nuttige items in het eerste jaar van een baby – en nee, je kunt er nooit teveel van hebben. Ze worden gebruikt om in te wikkelen, om de kinderwagen te bedekken tijdens een reis, om uitstoot op te ruimen en op te ruimen, als vervanging voor een laken of zomerdeken, als voedingsslabbetje en meer… dus zelfs als je één pakket hebt gekocht en je valt verliefd op het ontwerp van een andere Tetra-luier, dit is absoluut een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen.

Life - Baby's blauwe tetra luiers | Super Pharm

Lakens verschonen : De meesten van ons zijn gewend om twee of drie sets lakens te hebben – een op het bed en een of twee in de kast/in de was. Maar als het om baby’s gaat, wordt het beddengoed – vooral lakens voor de wieg, het bed en de kinderwagen – veel sneller verschoond dan we hadden verwacht – voornamelijk vanwege emissies of lekken van de luier. En dus merken we dat we soms zelfs meerdere keren per dag van lakens wisselen. Dit is de reden waarom het raadzaam is om van tevoren een paar vellen in te slaan – om niet onvoorbereid te worden betrapt.

Trampoline: de trampoline kan na een paar maanden worden gebruikt en stelt ouders in staat om de baby neer te leggen en te genieten van vrije handen terwijl hij ontspannen is. Het is eigenlijk een soort “zitplaats” voor de baby die meestal verschillende posities toelaat – zittend, liggend en half liggend. Sommige trampolines worden geleverd met stimulerende spelletjes en andere maken automatische beweging en muziek mogelijk, wat de baby kalmeert en zelfs in slaap brengt.

Overalls met teken : in veel gevallen, vooral in de eerste dagen, worden nieuwe ouders gestrest door het omkleden van de baby. Toegegeven, iedereen went er uiteindelijk aan en het proces wordt sneller naarmate de baby groeit, maar de eenvoudigste manier om van kleding te wisselen is met behulp van een overall met teken. In tegenstelling tot overalls waarbij de ouders de baby moeten aankleden en bewegen om het hoofdje naar binnen te brengen, kan de baby met de overall over het kledingstuk worden gelegd, de ledematen worden ingebracht en gesloten. Juist om deze reden geven veel ouders de voorkeur aan overalls boven rompers, vooral in de eerste maanden.

Monitor : Toegegeven, niet alle huizen hebben een intercom nodig en we kunnen gehuil uit de andere kamer horen zonder een camera en microfoon aan te hoeven zetten – maar de monitor geeft de nieuwe ouders vooral gemoedsrust. De mogelijkheid om te zien dat de baby rustig slaapt zonder op te staan uit bed of de bank en ook om kalm te zijn dat bepaalde geluiden alleen het gevolg zijn van uitrekken of van positie veranderen, en niet wakker worden.

Wanmingtek Digitale Beveiliging Babyfoons Video Babyfoon -2.4GHZ Nachtzicht Camera en Tweeweg Audio Systeem voor Baby Veiligheid & Beveiliging - Ingebouwde Temperatuur Monitoring - Inclusief Muurhaken - Newegg.com

Mobiel : het is niet alleen mooi, maar helpt de baby echt te ontspannen en moedigt zijn nieuwsgierigheid en motoriek aan. De baby’s volgen de mobiel met hun ogen totdat ze in staat zijn om hun hele hoofd te bewegen en ernaar uit te reiken, een actie die helpt bij het ontwikkelen van hand-oogcoördinatie en zelfs een begrip van diepte en afstand.

Buig voor de kinderwagen : in de eerste maanden kan de baby niet ver kijken, dus het is belangrijk om een voorwerp voor hem te hebben dat nieuwsgierigheid en interesse wekt. Een hangende boog, net als de mobiel, stimuleert nieuwsgierigheid en stelt hem in staat om uit te reiken en uit te rekken, maar ook om gewoon te spelen – en meer te genieten van zijn tijd in de kinderwagen.

Verstelbare strik voor kinderwagen of kinderwagen Koala en een rammelaar met snelkoppeling Taf Toys - - Speelgoed voor kinderwagens en kinderwagens

Ophanghaak voor de kinderwagen : Dit is een item waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden. Blijkbaar is dit een eenvoudig accessoire voor de kinderwagen waar je zonder kunt, maar als je er eenmaal aan gewend bent, is er geen weg meer terug. Dit is een kleine haak die wordt aangesloten op het handvat van de kar en waarmee je boodschappentassen, tassen, kleding en al het andere dat we niet willen eraan kunt hangen

לשתף

רוצה לקרוא גם את זה