Ik ben opgegroeid in een huis met dieren zolang ik me kan herinneren, er was altijd één hond en door de jaren heen verzon mijn moeder excuses voor mijn vader waarom we meer dieren zouden moeten meenemen,

Op een gegeven moment bevonden we ons met 2 honden en een kat in elke fase.

Soms waren er katten en honden die met elkaar overweg konden en soms minder, en de relatie tussen de katten en de vader was altijd geen schot in de roos, en dit zorgde voor spanning en anderzijds continuïteit in het huwelijk van mijn ouders, ze zijn al 50 jaar getrouwd jaar !!!

Honden zijn goed met de kinderen, punt, hier is helemaal geen sprake van, de vraag is, zijn de ouders klaar om met het vuil om te gaan en de verpleegsters die met de hond komen, ik heb al gevallen gezien waarin mensen een hond namen, en dachten dat ze met elkaar zouden kunnen opschieten, dus een hond is geen kat, en een hond komt het dichtst bij een baby, en een hond is liefde Er is geen einde als een mens.

Waar teken je dan en neem je een hond mee?

Iedereen die onze hond Blue wil zien, moet me volgen op Instagram HASHARIR

https://www.instagram.com/hasharir/

Bij niet-rashonden variëren de prijzen van NIS 300-900, en in de prijzen van rashonden is er inflatie zoals in andere dingen in het leven.

Dierenmishandeling

Wie liefde geeft, zal liefde ontvangen, dit is een zin die in 98% van de gevallen waar zal zijn, en hetzelfde met honden maar…..

Mijn aanbeveling, ondanks alle geboortetouwen die het onderwerp van het krijgen van een puppy raken, raad ik zeker aan om een puppy te nemen en geen hond tussen een jaar +, het vermogen om te trainen en op te voeden is een handicap die geen puppy is

Een hond adopteren is een mitswa en ook de goedkoopste oplossing, en dit soort honden had ik bij mijn ouders thuis.

Dierenmishandeling

 

doei doei

Deze hond houdt vooral van zichzelf! De hond snuffelt niet aan vreemden, ook al staan vreemden te popelen om hem te aaien 😊

Met kinderen voelt het soms alsof hij ze een plezier doet door ze hem te laten aaien, maar je kinderen zullen de koningen van de buurt zijn als ze weggaan

En ik heb persoonlijk het gevoel dat er momenten zijn dat mijn liefde voor onze ex-vriend zwaarder weegt dan mijn liefde voor de mensen in mijn leven.

Zijn zoon is niet gehecht aan alle leden van het huis, maar aan degenen die gehecht zijn, weet hij zijn liefde op zijn eigen manier te tonen,

Er is hier een kwestie van haar, de hond verhaart twee keer per jaar, maar niets is perfect in het leven.

chow-chow-leven

 

labrador

Een van de honden, ik had er zelfs een op jonge leeftijd, een beschermende hond voor het hele huis, een hond vol vreugde en een hond die een integraal onderdeel zou zijn van elk huis.

We zijn een vrij hechte familie, onze labrador bijt wel eens 🙈, maar dat is echt niet de regel, een labrador is geen aanvallende hond.

De hond verhaart niet te veel, hij leeft al vele jaren en is de juiste keuze voor een jong gezin.

Golden retriever

 

Golden retriever

Deze hond speelt de rol van de clown van het huis, altijd blij en altijd blij, geen waakhond, maar een hond die groot genoeg is dat als een dief het uit het raam ziet, hij waarschijnlijk niet naar binnen zal komen.

De hond verhoogt de sfeer in huis, verhaart niet meer dan gemiddeld, is niet te duur en niet moeilijk op te voeden.

Pommeren

Ik had vroeger zo’n hond met mijn ex, ik was als de Kardashians, ik liep met hem aan de handen als een gek.

Maar dit is het hondenras dat in zijn vorige incarnatie waarschijnlijk een kat was, zowel qua grootte als qua karakter.

Pommeren hond glimlachen

 

Russische terriër

De reden dat ik deze hond op de lijst zet, is omdat ik er een in de buurt heb die Diego heet.

Deze hond is een berghond, maar het blijkt een hypoallergene hond te zijn, hij verhaart nauwelijks, daarom heeft de buurman die hem heeft hem meegenomen.

Een hond met een positieve, beschermende uitstraling en die blijkt niet te verharen, dus het is de droom van elke moeder die het leven van haar kinderen nog gelukkig wil maken.

Russische terriër

 

Franse bulldog

Als je een wezen in huis wilt hebben dat het kind moe maakt en jij bent het niet, dan zit deze hond vol energie, net als een kind dat net is gaan lopen.

De hond bijt op geen enkele manier en bedreigt het kind niet, niet alle kinderen kunnen met hem opschieten vanwege zijn vorm, maar de hond is zeer positief en vol goede energie.

Maar omdat niets perfect is, snurkt deze hond ook luider dan een mens.

franse buldog op gras

 

Speelgoed poedel

Het is ongeveer de meest gekochte hond in 2022, het is een type kat van de 21e eeuw, een kleine hond als je het al een hond kunt noemen, hij eet niet veel, hij poept niet veel, ik heb elke hond zo zien kwispelen, een goede oplossing voor iemand voor wie geld geen rol speelt in zijn leven en ik nog niet heb besloten of ik een hond of een kat wil

Speelgoed Poedel

 

Het is jouw beslissing wat je neemt, maar honden zijn goed met mensen

Verspreid liefde en warmte, en help het kind om voor anderen te zorgen en vrienden te maken.

Een hond is altijd blij, ook al ben jij dat niet altijd, en dat is geruststellend .

לשתף

רוצה לקרוא גם את זה