Dus wat is de beste manier om de kamer binnen te gaan van een goede vriend die net is bevallen? Sommigen zullen zeggen dat een sushi-schotel alles is wat nodig is, anderen zullen ballonnen en snoep aanbevelen. En hoewel er bijna geen aanstaande moeder is die niet blij zou zijn met een take-away, willen de meesten van ons ook graag een cadeautje meenemen, iets waar de vrouw die net bevallen is en naar huis gaat met een nieuwe toevoeging aan haar baarmoeder, glimlach. Dus wat zijn de meest waardevolle geschenken die elke aanstaande moeder graag zou ontvangen?

Cadeau uit de lijst : Het beste cadeau is ongetwijfeld het cadeau dat ze zelf heeft uitgekozen – en het liefst vlak voor de geboorte. Met de cadeaulijst bij KIDENO kan iedereen een lijst maken van alle producten die ze echt wil, volgens haar voorkeuren, levensstijl en persoonlijke smaak, en het enige dat nog moet gebeuren is de cadeaulijst van de moeder invoeren en het cadeau kiezen volgens de begroting. Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om “een bal te scoren”.

Digitale cadeaukaart: Elke kersverse moeder kent het gevoel – even na thuiskomst realiseer je je dat er nog tientallen producten in de pakketten zitten en weer in de winkels belanden, terwijl er dingen zijn die ineens ontbreken. Een digitale cadeaukaart, die kan worden gebruikt zonder het huis te verlaten, is een geschenk waarmee de nieuwe moeder kan kopen wat ze echt nodig heeft, zonder moeite te doen, zich om te kleden of zelfs maar op te staan van de verzorgingsbank.

Maar als u besluit zelf een cadeau te kiezen, geeft u de voorkeur aan universele geschenken, die bij elke vrouw en elke baby passen en vooral nuttig zijn.

 

Dekens : Toegegeven, elk koppel dat een baby verwacht, is uitgerust met minstens één deken (of twee) voor elk seizoen, maar niemand verwacht dat die deken in de wasmachine meer verslijt dan in een bed of in een kinderwagen. Over het algemeen weten we niet hoe snel we lakens, dekens en kleding voor baby’s moeten verschonen. En dus heeft niemand ooit genoeg dekens. Een deken die geschikt is voor het seizoen van het jaar is ongetwijfeld een item dat de eerste maanden goed van pas zal komen, hoeveel er ook al in de kast liggen.

XL Tetras: Niet alle Tetras zijn gelijk gemaakt en sommige zijn beter dan andere. Geef altijd de voorkeur aan taters gemaakt van zachte bamboestof, ze zijn van hogere kwaliteit, zachter en aangenamer. En als je wilt investeren, zoek dan naar XXL-tetra’s – dit zijn enorme tetra’s die kunnen worden gebruikt om in te wikkelen of als deken, en ze zijn meestal zeldzamer dan de standaardtetra’s – maar zeker nuttiger.

Een boek van stof voor het bed : dit is ook een item dat de meeste paren al voor de geboorte kopen – maar meestal zeggen ze tegen zichzelf dat het niet nodig is om er twee of drie te kopen, en dat je het boek gewoon van het bed kunt halen, naar de kinderwagen en naar de wieg. Toegegeven, het is heel eenvoudig, maar dit is een andere actie die de nieuwe moeder moet onthouden voordat ze het huis verlaat. Daarom, hoewel stellen denken dat er geen behoefte is aan twee of zelfs drie stoffen boeken , is dit een item dat zal worden gebruikt en het voor hen gemakkelijker zal maken om zich te organiseren voordat ze het huis verlaten.

Activity Fabric Soft Baby Cloth Books Crinkle Squeak Sound Sensory Interactief educatief speelgoed voor baby's Peuters Kids - 4 Packs Set - Walmart.com - Walmart.com

Pakken voor de leeftijd van zes maanden : als u besluit kleding voor de pasgeborene te kopen, koop ze dan niet in de maat voor pasgeborenen of 0-3 maanden – om de eenvoudige reden dat de meeste kleding die het paar al heeft gekocht, evenals de meeste geschenken die ze zullen ontvangen, zullen in deze maten zijn. En zo ontstaat er een situatie waarin de baby enorme hoeveelheden kleding krijgt die geschikt zijn voor de eerste maanden, en zodra hij een beetje groeit, wordt de voorraad uiterst schaars. Daarom kochten ze liever kleding die de ouders op wat latere leeftijd zouden gebruiken, als de meeste nieuwe kleding vanaf de geboorte niet meer zou passen.

Amazon.com: Halfway to One Baby Boy's Half Birthday Romper in zwart of grijs | Feestvarken feestshirt voor herfst | Jumpsuit bodysuit Cake Smash-outfit voor 6 maanden oud

Handdoek : net als bij dekens zijn handdoeken iets waar je nooit genoeg van kunt hebben. Maar als u besluit een handdoek te kopen, zorg er dan voor dat deze wit is, in plaats van grijs, roze of blauw – zodat deze in de wasbeurt “handdoeken” gaat en u niet hoeft te wachten op een gekleurde wasbeurt, en ook dat het is groot en luxueus. In veel gevallen worden de handdoeken binnen enkele maanden te klein, terwijl de grote handdoeken vele maanden en zelfs jaren de rotatie ingaan.

 

Speelgoed om in de kinderwagen te hangen : De meeste ouders vernieuwen zichzelf met mobieltjes en speelgoed voor in de kamer, en velen vergeten speelgoed en mobieltjes voor in de kinderwagen uit te rusten, terwijl de baby in veel gevallen veel meer tijd in de kinderwagen doorbrengt dan in bed. Investeer in zacht speelgoed van hoge kwaliteit dat aan de kinderwagen kan worden gehangen en de baby een interessanter tijdverdrijf en meer vrije tijd voor de nieuwe moeder zal geven.

לשתף

רוצה לקרוא גם את זה